60%ny vehivavy gasy no mi mast..
42. pitchou
(
16/12/2004 06:22)
sssssshhh! ampirimo tsara nenareo tsy ho voa-mast d ampy e! ze anaovan\'ny hafa nenazy any tsy tokony ho blemanareo!
fijo> wain b ela raha sendra avy namofy karoty d adino ny nanasa tanana ! :-D :-D :-D
vegas> kay ela pi mast kou zany??? nitsoaka angaha ra-blondy?
fijo> wain b ela raha sendra avy namofy karoty d adino ny nanasa tanana ! :-D :-D :-D
vegas> kay ela pi mast kou zany??? nitsoaka angaha ra-blondy?
43. dezy
(
16/12/2004 13:26)
chipie> ahona kou zany vosary zany klé????tsy azoko tsara sa za no tara??? :-D :-D :-D
46. yonikafopl
(
17/12/2004 19:11)
60% ny vehivavy gasy no mi mast ary 99,99% ny lehilahy gasy koa dia mi mast avokoa>
Fa hono wa ,fahotana ve ny mimast?? ataoko fa zavatra naturel io, tsy hoe ilay mi mast no naturel fa ilay filana ao anaty . Ka ataoko fa tsy hireharehana na ifampitsarana izany
Fa hono wa ,fahotana ve ny mimast?? ataoko fa zavatra naturel io, tsy hoe ilay mi mast no naturel fa ilay filana ao anaty . Ka ataoko fa tsy hireharehana na ifampitsarana izany
47. vegas
(
17/12/2004 19:32)
pitchou> an an an ! za boritanana :°)
fijo> tsika aona fa tsy azoko? taiza de ovina? de nanaona? de afapo sa tsia?
yonikafopl> fa maninona no tsy 99% nenareo e? tsoriko kosa alou oe inona no mahamenatra an\'izany. Hita fa zavatra tsara zao ko mbola misy milaza tsy manao iany. Tsisy ahita ze ataonareo ao anaty koetinareo ao nge e hihihihi. Mazotoa de mankafiza e.
fijo> tsika aona fa tsy azoko? taiza de ovina? de nanaona? de afapo sa tsia?
yonikafopl> fa maninona no tsy 99% nenareo e? tsoriko kosa alou oe inona no mahamenatra an\'izany. Hita fa zavatra tsara zao ko mbola misy milaza tsy manao iany. Tsisy ahita ze ataonareo ao anaty koetinareo ao nge e hihihihi. Mazotoa de mankafiza e.
49. pitchou
(
18/12/2004 06:21)
indrindra @ zao efa mangatsiaka b izao! nen\'ny sasany angamba tsy miala ao mihitsy ny tanana fa sao ngoly an!
:-D :-D :-D
:-D :-D :-D
51. vegas
(
18/12/2004 12:41)
Ny ahy reny lé sipa tsy manalava hoho tanana reny aloha tsy matiko lolo e. Ndrindra fa raha hoe lava dôly ny hohony rehetra afatsy lé eo ampovoany (fanondro adala),hummm ao raha. Vô mahita an\'ireny za de tonga de: \"ty zany lé tena mpankafy azy\"
54. vegas
(
19/12/2004 14:41)
tsy maintsy mampiasa tanana aloha izy vao afaka mampiasa zavatra hafa fa ra tsy zay tsy mety e. mila koutsakoutsa kely tsinona.
56. ikaretsaka
(
19/12/2004 21:32)
zany hono ry chiie an.. mba manoro ny namana sy mampiseho ny maha namana azy ary i vegas fa tsy mitazona ny traikefa ananany ho azy samirery