Tena very ny maha malagasy raha vao tonga aty an- dafy
41. dadabe
(
28/06/2005 16:29)
ary misy mizesta tsy miteny gasy nefa gasy ,mbay tany rehefa tsy gasy le:roll:
43. fijo
(
28/06/2005 22:34)
le izy anie tsy hoe rehefa gasy sy mitana ny maha gasy dia mila borné eo e.tsy any le izy,fa ny tena tiana lazaina eto dia ny gasy manda ny fombany sy manambany na minia manaratsy ny azy.
afaka miaraka tsara amin'ny vazaha anao,fa na izany aza dia tsy manadino ny mahagasy anao.ohatra raha miteny ny vazaha hoe ndao hilomano miboridana daholo,satria be mpanao io aty.dia iny koa ve ianao fa hanao????
tsy fanilihana ny hafa io fa fitazomana ny an'ny tena
afaka miaraka tsara amin'ny vazaha anao,fa na izany aza dia tsy manadino ny mahagasy anao.ohatra raha miteny ny vazaha hoe ndao hilomano miboridana daholo,satria be mpanao io aty.dia iny koa ve ianao fa hanao????
tsy fanilihana ny hafa io fa fitazomana ny an'ny tena
44. majesty
(
01/07/2005 05:00)
ka io ny sipa no tena manary an'io maha-gasy io ,tsy haiko na @ le izy manambady vozongo dia voatery manaraka ny fomban'ny vozongo na ahoana fa ny bandy gasy ndray de tena fier mintsy hoe gasy raha tsy hoe le somary mi-style kely @ sipa kely vazaha reny ihany vao mikôzy hoe metisy :-D:-D:-D
47. fasaly
(
05/07/2005 05:30)
fijo:
oay kosa e! ny bandy gasy rehefa mahazo sipa kely vazaha no tena tsy mahita ny sipa gasy tsony ko! na miarahaba aza tsy hatao intsony nefa samy gasy, fa ny sipa gasy miaraka ami vozongo raha mahita bandy gasy mbola mi lancé sourire be mintsy, midika izany fa le bandy gasy rehefa mahazo vozongo de tena efa vazaha zany an!....hihihi! nahita anie zà ry fijo tamy soirée ny 26 juin teo e! mitarika vozongo kely daolo ry zareo fa tena tsy mahita lay sipa gasy tsony e!
oay kosa e! ny bandy gasy rehefa mahazo sipa kely vazaha no tena tsy mahita ny sipa gasy tsony ko! na miarahaba aza tsy hatao intsony nefa samy gasy, fa ny sipa gasy miaraka ami vozongo raha mahita bandy gasy mbola mi lancé sourire be mintsy, midika izany fa le bandy gasy rehefa mahazo vozongo de tena efa vazaha zany an!....hihihi! nahita anie zà ry fijo tamy soirée ny 26 juin teo e! mitarika vozongo kely daolo ry zareo fa tena tsy mahita lay sipa gasy tsony e!
48. majesty
(
05/07/2005 07:29)
fasaly:ka zay le teneniko hoe mba mi-style fotsiny ry lerony @ ireny fa refa tsy eo imason'le sipa vozongo ry zalahy de mi-sourire ihany koa ka:lol:
51. xxx
(
05/07/2005 17:17)
dadabe:
ary misy mizesta tsy miteny gasy nefa :*gasy ,mbay tany rehefa tsy gasy le:roll:
hihihi io kou ve de tsy hitanao dadabe oé manalazy lery a!! :b
52. majesty
(
06/07/2005 05:04)
fasaly;hi hi hi seclet zany koa lol
za tsy manao an'izany ka,za faly @ maha -gasy ana
za tsy manao an'izany ka,za faly @ maha -gasy ana
54. xxx
(
06/07/2005 08:46)
ho anareo ze tena mitandro ny mahagasy, inona avy no maha gasy anareo, mba tanisao tsirairay zafady :-*
55. sasa
(
06/07/2005 12:44)
xxx film efa nandeha tam radio madagascar fahiny io le hoe IN ARY IZAO NO MAHA-GASY ANAO.
tsy tadidiko klé
tsy tadidiko klé
57. fijo
(
06/07/2005 20:25)
mitandro aloha izahay ,dia efa zavadehibe izay.
fasaly ,ka ry zalahy anie mba milalao fotsiny eo e.
fasaly ,ka ry zalahy anie mba milalao fotsiny eo e.
59. sasa
(
07/07/2005 04:55)
bebe ny maha-gasy an'ahy aloha tsy very izany fa ny an'ny sasany angamba ou:P
60. haingo23
(
07/07/2005 10:55)
Tsy haiko aloha hoe in marina ity mahamalagasy very ity ? Ka raha very mihatsara moa dia maninona ? fa raha miharatsy no tsy mety. Io ary mbola miankina @ tsirairay ny tsara sy ny ratsy. Ahoana moa ny eritreritrareo raha tsy nisy ny fivavahana kristiana fa ny fanompoana ny razana foana no nisy izay fivavahan'ny malagasy? Izany dia zavatra tsara ny fanariana ny maha malagasy t@ fivavahana. Nefa indrisy fa mbola misy olona kristiana nefa manao fanompoantsampy sy mitalaho @ razana....