reelle VS virtuelle
82. Veloo
(
05/01/2008 23:55)
kelly13 [ Valio ] 05-01-2008 12:45:58
Lohateny : Re : reelle VS virtuelle
hay ra any njy d misy le kambana amiko any, anotanio nge i tess sy fasaly
:-D:-D:-D njy ty mampimw mihitsy ry Kelly ka:-*
83. sakaizakely
(
06/01/2008 07:19)
nga kala kelly kely eto @ rp de tsy milaza akory ? kay de mifanongotsongo tamindRatonga tany @ Carrouf tany an ! atasiô
Tongava aty hotsongoiko e :-D:-D:-D:-D
Tongava aty hotsongoiko e :-D:-D:-D:-D
84. nandrianina1
(
06/01/2008 08:30)
fasaly:
kambana hoatra n'i fasaly sy tess ihany i mamz sy kelly fa ny iray botabota ny iray kely otran'ny ps-ny ihany e:-D ny feo mitovy be mitry samy manja feo no mi-rrrrrrrrrouler rrrrrrrrrrrrrrrr beuh dol:-D
fantatro mintsy reo fa kambana de ndraindray az iz miara-matory e?
85. nandrianina1
(
06/01/2008 08:39)
lo:
za marina toko mba te hanana namana otran'i nandrianina1 ry zareo aa, réel fa tsy virtuel nefa :D
hazavao tsra alou ny tenin'lo e!
te hanana namana mitovy @ nandrianina
sa te hanana namana otran'nandrianina
86. fasaly
(
06/01/2008 08:47)
penina: ny olona mi rouler mmmmmmm! anie manao style n'ireny olona mu begaye ireny e! tsy aleo mirouler p
89. kelly13
(
07/01/2008 08:47)
loza fa lazain'i ratonga fa miavona indray ny tenako! hahahahahahahahaha, za tsy sure oe enao le izy ka, d nojerevako le blog nataon'i tess t@ 5è anniversaire serasera iny d zay za vao sure, hahahaha, nga enao etoi les ulis?
fasaly>mifona zato arivo fa laozako nandende tany massy (rp)omaly hariva d adinoko ny niantso anjy! ra tsy d vizana lôtra njy rariva d andefaso sms za d antsoiko njy aveo
sakaizakely>:oops: zay ty efa hody rapitso :°):°):-D:-D
penina>za tsy mi rouler r lazain'i fasaly io fa mi rouler p
fasaly>mifona zato arivo fa laozako nandende tany massy (rp)omaly hariva d adinoko ny niantso anjy! ra tsy d vizana lôtra njy rariva d andefaso sms za d antsoiko njy aveo
sakaizakely>:oops: zay ty efa hody rapitso :°):°):-D:-D
penina>za tsy mi rouler r lazain'i fasaly io fa mi rouler p
90. fasaly
(
07/01/2008 13:05)
kelly: ka hata oahoana fa voapetsaka njay ny tenanay eè! soa fa nisy film manja beuh tam be.tv de mbola variana tamin'iny:?:-D
95. xxx
(
08/01/2008 01:21)
nandrianina1:
za reto tsy mety manana namana reelle maharitr zan minsty fa tsy a! na vavy io na lahy an! nefa za mba tsapako hoe tia namana ihan
inn n mahatonga zany?
satria misy milaza hoe " moments d' amitie hono no misy fa tsy ny vraie amitie"
ny amitie tena izy mahalana be eo amin ny fiainana. asa aloha......
96. nandrianina1
(
08/01/2008 03:25)
xxx:
ka XXX zany tsy mino we misy ny vrai amitie de inn zany le misy @mpivady reny ka ? reny zao mpinamana foan mandramaty
98. nandrianina1
(
08/01/2008 04:28)
le mbo maharitra no tiko fa tsy le mandalo de lasa reny tsy voatery ho vady io an
99. lo
(
08/01/2008 04:58)
ie milay zany k, tsisy dikany lotra ko ne zany we namana tsy maharitra zany e
100. ari.malala
(
08/01/2008 05:55)
xxx:
Tsy marina izany! afaka misy ny vraie amitié, refa samy fidele sy samy loyale le olona roa hinamana.
nandrianina1, raha te hanana namana indry de mba mandehana iany koa aky @ ireny fihaonan'ny namana ireny a! am 09/02 zao d'efa misy, jereo any @ dinika fety sy fihaonana fa misy vaovao fona any hoe amzao ndray misy d tongava fa hahazo namana indry. De mahità izay tadiavina e! de mahareta hatramin'ny ela ndrindra :-*:-*:-*