tchat rta!!
83. Herimiafina
(
29/11/2005 05:58)
Miady ho zanjiny injay reto klé, i dadabe aza efa tsy fidiny, hehehe:-D:-D
85. Herimiafina
(
29/11/2005 06:18)
Favy kosany reto size anakiroa ireto an, misy azo hanaovana chat tsara mahintsiny, hehehehehe:-D:-D:-D:-D
87. Herimiafina
(
29/11/2005 06:26)
Zay vao azoko ny anton'ny nanaovana le titre hoe tchat klé, hehehehe :-D :-D
89. Herimiafina
(
29/11/2005 18:17)
Hitanao ireo tchat bedabe ireo, tsy mila makany amin'ny rta izany fa ato de vita, hitanao ato daholo ny zava-drehetra hatramin'i Herimiafina, hehehehe:-D:-D:-D:-D
90. Veloo
(
29/11/2005 18:23)
de ho bedy eo ndray fa ataovy tsy tsaty ato akory :-D:-D:-D:-D
lozana mifosa ndray fa tsy tato za an :/
lozana mifosa ndray fa tsy tato za an :/
93. dadabe
(
01/12/2005 03:01)
oadray le mifosa le :twisted:mdrr...pirina de mille milliard d mille sabord d tonnnerre d brest d mouche pique ...reto kle :evil:
akamatiana > d zah mou misafosafo ny volonjiko oo(partout:wink: )
cutie d njiko mou mitana labozia ooo:cry:
akamatiana > d zah mou misafosafo ny volonjiko oo(partout:wink: )
cutie d njiko mou mitana labozia ooo:cry:
95. Tiah
(
01/12/2005 15:58)
hatr@ zay nichatevako alou rta no itako tsara ndindra e!b akizy hafa akôtran'ny admin ao fa ts ôtran'ny ato @ serasera!marina e!za isaky ny michat ato @ serasera d miainoaino fotsn fa ol efa mifakalala b dôly no itako ato zan oe ôtran oe admin dôly e!
Fa ny chat rta tsara kah!ndrindra mis an'le pv!!OK mits!manandrama nge nareo e!
Fa ny chat rta tsara kah!ndrindra mis an'le pv!!OK mits!manandrama nge nareo e!
96. Mifenty
(
01/12/2005 16:12)
za efa tany kle
Lafy tsarany:
1-tsisy mi bannir any, zany hoe malalaka be ny sizé tiana resahina. Azo resahina avokoa na politika na fengonana na inn na inn.
2-Tsara kokoa ny interface
Lafy ratsy :
1-tsisy mi bannir any, izany hoe raha misy miteny manafintohina dia tsy afaka bannisiavana izy satria tsisy op manara maso. De bobaka ny manararaotra miteny tsy maotina
2-raha tsy manana java de tsy misokatra lé izy. ny java nefa mavesatra ho an'ny ssany.
Lafy tsarany:
1-tsisy mi bannir any, zany hoe malalaka be ny sizé tiana resahina. Azo resahina avokoa na politika na fengonana na inn na inn.
2-Tsara kokoa ny interface
Lafy ratsy :
1-tsisy mi bannir any, izany hoe raha misy miteny manafintohina dia tsy afaka bannisiavana izy satria tsisy op manara maso. De bobaka ny manararaotra miteny tsy maotina
2-raha tsy manana java de tsy misokatra lé izy. ny java nefa mavesatra ho an'ny ssany.
100. Herimiafina
(
01/12/2005 18:54)
Ary handeha hi se deguizy en ngahibe noel zah sao de mba zakako ihany ra-Veloo klé, hamaly faty an'i dadbe isika, hehehehe:-D:-D:-D:-D