mahazo valisoa
1. xxx
(
23/09/2006 10:53)
izay mahafantatra an'i kamoufle hono dia mahazo valisoa e, satria tena tsara kamoufle ny momba azy:°)
novalian'i vale ny 26/09/2006 21:38
2. diamondra27
(
23/09/2006 11:25)
sssss zany v tsy ho mora e!
mety mi-kamoufle @ tenue de combat fotsiny lery , de miafina ao anaty bozaka ao miandry ze chercheurs
izy aloha de bandy hatr@izao, mainty volo , tsy mandoko volo fa tonga de tratra raha vao manao kolera hafa eo
de aleo ny namana hilaza sao de tafavoakako za rery eo ny momba zy de sorena ny akama
mety mi-kamoufle @ tenue de combat fotsiny lery , de miafina ao anaty bozaka ao miandry ze chercheurs
izy aloha de bandy hatr@izao, mainty volo , tsy mandoko volo fa tonga de tratra raha vao manao kolera hafa eo
de aleo ny namana hilaza sao de tafavoakako za rery eo ny momba zy de sorena ny akama
3. diamondra27
(
23/09/2006 11:27)
vao t@ 21 no nisoratra anarana d'efa mahay mi-forum be
hummmmm
aiza ary HM hijery IP le
HM aiza elah ôoooooooooo! ito indray le asa fa misy e!
:-*:-*(l)
kyps 'zao tsy hita intsony fa tratra ny IP-ny :-D:-D
hummmmm
aiza ary HM hijery IP le
HM aiza elah ôoooooooooo! ito indray le asa fa misy e!
:-*:-*(l)
kyps 'zao tsy hita intsony fa tratra ny IP-ny :-D:-D
4. fiderana
(
23/09/2006 12:39)
Mbola misy koa anie ny mitovy aminy ato ê!, izaho aloha tsy te hivakiloha @izany eo, fa alehoizy eo ihany hikamoufla eo, tsy hosepotra ao ve izy rehefa ela ny ela hikamoufla ao foana, lanin'ny olona ny kaly rehetra , izy mbola mikamoufla ao ihany, zarako aza.:D:D
5. fiderana
(
23/09/2006 12:41)
sady izao , hoatran'ny milay nyhataon'i kamoufla, managana hevitra ampiefenana ao izy dia atsipiny fotsiny, dia iny fa misy mandray maro be mamaly ôôôh......ahahahah......!:D:o
6. diamondra27
(
23/09/2006 18:14)
fiderana:=))=))=))=))
sss aleo izy ho any fa avia hisakafo miaraka aminay e!
iaozy miafina eo ihany tokoa fa refa mipoaka ny mine vao oe: tahaka izay....;-);-):-P
sss aleo izy ho any fa avia hisakafo miaraka aminay e!
iaozy miafina eo ihany tokoa fa refa mipoaka ny mine vao oe: tahaka izay....;-);-):-P
10. Kamoufle
(
25/09/2006 08:55)
On cherche à coouperrrrrrrr ma tety;hahahhaha ,aza mandrevy eeeeeeeeeeeee!! hahahhaa ny kamoufle mandihy foana eeeeeeeeeeeee!!hahaha!!iza ary io ooooooooooooo!!!!za ihany ty ooooo!!mainona eto njiko!!za mikamoufle ihany oo!!ino kamouflé njiko!!
resaka fitiavana ihany ooo!!ko raha mba mikotriky ndry?
Mikotrika ihanya ho fa tsy mahavanina
Ilay sipa no tena tsy vanina
Efa nitady aho fa lany souffle
ka dia naleoko mandeha mi kamoufle!!
resaka fitiavana ihany ooo!!ko raha mba mikotriky ndry?
Mikotrika ihanya ho fa tsy mahavanina
Ilay sipa no tena tsy vanina
Efa nitady aho fa lany souffle
ka dia naleoko mandeha mi kamoufle!!
12. boubounezy
(
26/09/2006 09:50)
za mafantatra anizy io fa ny aza tratrany fotsiny, fa tonga dé mivadika horrible be @zay izy, fa ho aniny atraminy tolana refa tonga ny adro madécouvert azy.