13 - 9 - 4 .... in sifra manaraka?

1. kitjo ( 14/11/2006 18:27)
kandida 13 hanohitra an Ravalo dia nivory foana

9 avy eo oe legaliste

zao 4 sisa nivory

firy sisa zany?

http://www.lexpressmada.com

DEMANDE DE REPORT DU SCRUTIN
Les candidats récalcitrants font machine arrière

Après quelques réunions, les candidats regroupés dans la plate-forme pour la défense de la légalité, renoncent à exiger le report de l'élection présidentielle du
3 décembre.
"Nous avons convenu de mener chacun notre
propre campagne sans que la plate-forme soit dissoute", avance le candidat Ferdinand Razakarimanana. "C'est au cours de nos déplacements que nous allons dénoncer en bloc toutes les irrégularités avérées dans l'organisation du scrutin", ajoute-t-il. "Cette nouvelle disposition a été prise après mûre réflexion, fondée sur la réalité", continue le général Ferdinand Razakarimanana. "Celle-ci n'est pas du tout un retour en arrière. Au contraire, c'est une amélioration de notre position", nuance-t-il, lors d'une réunion des candidats au centre-ville, hier.
Ils étaient quatre candidats à prendre part à la réunion. Il s'agit d'Elia Ravelomanatsoa, Monja Roindefo, Ny Hasina Andriamanjato et Ferdinand Razakarimanana. Trois autres candidats se sont fait représenter: Manandafy Rakotonirina, Philippe Madiomanana Tsiranana et le pasteur
Daniel Rajakoba.
Samedi, les discours tenus par ces candidats sont pourtant d'une autre nature. Le pasteur Daniel Rajakoba a encore confirmé, hier matin sur les ondes de la Radio BBC, une "demande de report du scrutin du 3 décembre", selon ses termes. A l'instar de Ny Hasina Andriamanjato, ces candidats évoquent l'"illégalité de la date de l'élection" et "les problèmes matériels dans son organisation". Ils ont même
annoncé la tenue d'une
campagne de dénonciation au lieu d'une campagne
électorale.

Nadikako fa sao tsy mety le url.
répondu par fijo le 16/11/2006 23:06
2. lagoon ( 14/11/2006 18:37)
One
The Number One
Marc RAVALOMANANA!!!
3. Zina ( 14/11/2006 20:47)
One
The Number One
Marc RAVALOMANANA!!!

yes indeed !!!!!
4. fijo ( 14/11/2006 23:30)
rehefa ita fa tsy ahomby ny tena dia izao sisa.ary mihevitra ny olona ho gisa ngaha ry zalahy ireo.izy no efa tsy misaina.(milatsaka ho filoha nefa tsy sahy hiatrika ny fitsaram bahoaka)aiza ihany ary izy ity
5. tenagasy ( 15/11/2006 10:40)
Mankamamy!
Kitjo! Tsy tokony hanomboka @ 17 na 18 ve?
Satria izany na mihoatra akory aza no nanambara fa hilatsaka teo amboalohany! :^)
Mirary soa!
6. kitjo ( 15/11/2006 15:01)
hihihi

marina tokoa zany ry tenagasy!
ay zay tokoa aloha!

laozana mihanahana eo laozan'ny ombindRavalo mihahaka eo!
7. fijo ( 15/11/2006 19:45)
ka izao anie e,notsapaina aloha ny paosy,dia nisy le vola atao antoka,dia hoe tairo fa tena vitantsika io e.ny olona zavatra mora ahodina.
dia lasa iny.de nony tonga ny fanontana ny buleta,kay ny paosy efa hirevena zoma hariva sisa.de aleo indray klo atao izay hiemoran'io fifidianana io.de ita nefa fa tsy mety miemotra le izy,de tsimaintsy miroso ihany fa hoarina ve ny vola le,de lasa indray miroso fa tsy manao propa ho kandidat fa manao propa mba tsy hifidianan'ny olona satria hoe tsy aradalana io.(nefa za nirotsaka ihany an,za koa mantsy somary adaladala izay).
de rehefa avy eo tsy lany,dia hoavy indray hoe tena sady nisy halabato io no tsy aradalana koa fa ndao 13 mai.de voasambotra eo indray de tena didijadona io fitondrana io,fa izahay mpanohitra dia gadraina daholo.
ô ry zareo an,marina fa samy nitomany vao tonga teto an tany,fa tsy atao mandra maty ity fanoheran abontolo ity ngamba
8. tenagasy ( 15/11/2006 20:26)
Ka tsy ho mpanohitra hatrany ankoatra ve r'i fijo raha izany? :°)
9. kitjo ( 16/11/2006 16:55)
hahaha
zay ndray no tsitako!
10. fijo ( 16/11/2006 23:06)
tenagasy ,izay mihintsy ny andreo ka,na omena sakafo aza ireo mbola hanohitra ihany ,fa mila tsakoina vao omena azy.mitelina fotsiny izy
© Eugene Heriniaina - serasera.org 1999 - 2025 - page load 1.2476