efa tsy any am TGV intsony ny baolina

1. bazylou ( 01/06/2010 20:03)
Sao diso fitsako ao ianareo mianakavy.
Efa i Mialy izao no fikA be hiakatra fa rabaina mody voky.
Ry tim aza retsy miala aina fa ery sampy kooooo

Loool
Tsy misy vadna prez milay ankoatran iny aloha e.
Ry kalalao sy celine sy therese ve dia mba ho aiza.
Vive Mialy, Vive TGV. , tsy miala eo e
novalian'i fijo ny 03/06/2010 19:59
2. terrywui ( 01/06/2010 20:07)
salut bazylou !....elaela elah zany a!...aona le fika fa tsy haiko mitsy letsy a,tsy mety tafa !.....maninona raha kozinlah anah secret le izy raha ohatra ka ...okay e
3. zigzag ( 01/06/2010 20:36)
kindindret....iiii tena fozaorana mpivarotra tanindrazana koa!!
Madagasikara letiiii efa ts anialahy sy ny taranakialahy tsony aa!efa an'ny FRANTAY sy ny arabo!!!!!!sodoka ny ivelany lé kely loha ty!nefa ny taranakialahy ndrindra no hifika tay sy amany!

Sao diso fitsako ao ianareo mianakavy.
Ry tim aza retsy miala aina fa ery sampy kooooo

Loool
Tsy misy vadna prez milay ankoatran iny aloha e.
Ry kalalao sy celine sy therese ve dia mba ho aiza.
Vive Mialy, Vive TGV. , tsy miala eo e
4. terrywui ( 01/06/2010 21:47)
njinemaho..! ahogno traka koragnagno koragnagnolo fa midepr velahy! hain'olo jiaby fo agnao ata miova ps maro eo Njinemaho ,mipodiagna ma à M/car fo itanao lohan'ny sakalava zegny ahaizagnao anazy !..nata la famille nao ane ,photo nao jiaby fa mi curculy fa agnao moramora velahy ,mbo hainao ankitiny iha ma olo hikoragnagnao io!...
5. terrywui ( 01/06/2010 21:47)
njinemaho..! ahogno traka koragnagno koragnagnolo fa midepr velahy! hain'olo jiaby fo agnao ata miova ps maro eo Njinemaho ,mipodiagna ma à M/car fo itanao lohan'ny sakalava zegny ahaizagnao anazy !..nata la famille nao ane ,photo nao jiaby fa mi curculy fa agnao moramora velahy ,mbo hainao ankitiny iha ma olo hikoragnagnao io!...
6. terrywui ( 01/06/2010 21:47)
7. pikatti ( 02/06/2010 01:11)

Resim-bavy rabitro klé

rawix>>> tena elah ndray ty no midepra baina a
gaga be aho mahita ny msgn'elah miverimberina
Niandrandraso mihitsy lisany androany fa sao mbola hikombaka eo ndray , Okay ry akama isany a, milamina ny serasera e,
8. zigzag ( 02/06/2010 13:33)
katramaoé njini !!!komoriana pori!!matsignitsigny vavaporign'ialah mantsintay io !!
degage mody any comore lé amboarazana tsimanjary ty!
zigzag PS-nakà!!lelenamboarazagna ty!! Sakalava !a sakalava!SAKALAVA tsy FOZAORANA fa AFODIO vava !!

9. terrywui ( 02/06/2010 16:05)
ampodiagno vadinO tongan'olo igny koa agnao mahay zigzag, bekiraro, feticon =ZAMA91....!!.. alefaso fO vavagno fa sarigno jiaby hiboaka eto niany ty !!!! pakan'ny zanakanao jiaby ,pakan'ny vadinao ndreky sipanO !!dernier avertissement atoko amino ty ! Mr Depr ....apodiano farany aminakay vavanO fa ahita raha agnO io niany ty ...
10. zigzag ( 02/06/2010 16:30)
anakà ts milefa amignao FOZAORANA lélén'Amboa ty!!!!poégné njini!!omeo anakà adresignao ahitako lavatay gnao volagnignao malandy mira lavataimbazaha io basy!!raha masaky agnao ndéso eto f'aza bé kabary lélénamboa ty!!!miambigna ny adresin'ialah za !

katramaoé njini !!!komoriana pori!!matsignitsigny vavaporign'ialah mantsintay io !!
zigzag PS-nakà!!lelenamboarazagna ty!! Sakalava !a sakalava!SAKALAVA tsy FOZAORANA fa AFODIO vava !!

11. zigzag ( 02/06/2010 17:13)

[quote]
anakà ts milefa amignao FOZAORANA lélén'Amboa ty!!!!poégné njini!!omeo anakà adresignao ahitako lavatay gnao volagnignao malandy mira lavataimbazaha io basy!!raha masaky agnao ndéso eto f'aza bé kabary lélénamboa ty!!!miambigna ny adresin'ialah za !
[quote]

za zegny miamby ny adresignao ty wiwikindidrenti!!!ZA zigzag!!anakà tsy milefa amity vavavodignao mantsiny menace !! merinoulou Komoro mavo ranjo ty!!agnao koa tsy aboakagnao eto adiresignao dia PELAKA karaha DOMELI koa gnao niany !!
12. terrywui ( 02/06/2010 20:23)
Tena zay vao tena NIDEPR 100% ra zama 91 leeee...hon hon hoin hon mampalahelo lery !..raha vao hitako koa elah de goagoahiko andaniako cartouche iray mitsy elah fa mikozy ah zay !....
13. bekiraro ( 03/06/2010 01:31)
aza mitsoaka ialahy raha milaza fa tena mazana e, ataoko mihidina io lohakelin'ialahy io fa tsy pa rora akaory no zestiavan'ialahy eto, raha mila kalak ialahy dia ampidramiko, tsy izay keliendaka akory no mampifendro ahy eto
14. zigzag ( 03/06/2010 08:35)
ABOAHAY ETO WA ny Adresinialah wiwiwiwiwiwwikindy!!!!
za ZIGZAG olo hafa anakà fa ts zama ts drako tsy rabe tsy rakoto !!raha lehilahy mahasaky anakà ialahy !lélénamboa gnao raha tsy itako eto adresignao zegny!!

[quote]
[quote]

za zegny miamby ny adresignao ty wiwikindidrenti!!!ZA zigzag!!anakà tsy milefa amity vavavodignao mantsiny menace !! merinoulou Komoro mavo ranjo ty!!agnao koa tsy aboakagnao eto adiresignao dia PELAKA karaha DOMELI koa gnao niany !!

15. zigzag ( 03/06/2010 08:51)
ABOAHAY ETO WA ny Adresinialah wiwiwiwiwiwwikindy!!!!
za ZIGZAG olo hafa anakà fa ts zama ts drako tsy rabe tsy rakoto !!raha lehilahy mahasaky anakà ialahy !lélénamboa gnao raha tsy itako eto adresignao zegny!!
16. fijo ( 03/06/2010 19:59)
mialy izany lets ylavaka ,ka misy tsy ampy ao an
© Eugene Heriniaina - serasera.org 1999 - 2026 - page load 0.0559