Mi-deconnecte matetika
1. ni81
(
11/03/2009 14:11)
Tsy fantatro izay manjo ny ordi fa tato ho ato rehefa mi-télécharge zavatra aho dia tonga dia mi-déconnecte izy. Dia mila redémarrer-na, na mila débrancher-na dia avy eo rebrancher-na indray ny livebox.
Ka mba manontany aho ry zareo hoe: inona no antony mahatonga an'izay, ary mba inona no toro-hevitra atoronareo ahy.
Dia misaotra betsaka indrindra o!
Ka mba manontany aho ry zareo hoe: inona no antony mahatonga an'izay, ary mba inona no toro-hevitra atoronareo ahy.
Dia misaotra betsaka indrindra o!
novalian'i ni81 ny 13/03/2009 18:22
2. mikeh
(
11/03/2009 15:43)
Andramo desactiverna aloha ny anti virusnao sao dia any no bleme,na raha internet explorer no fampiasanao ,dia andramo @ mozilla indray ny telechargement.
Rehefa manao telechargement ihany izany no mideconnecte ho azy ?
3. ni81
(
11/03/2009 16:09)
Andramo desactiverna aloha ny anti virusnao sao dia any no bleme,na raha internet explorer no fampiasanao ,dia andramo @ mozilla indray ny telechargement.Ie rehefa manao telechargement ihany aho vao mideconnecte ho azy izy; efa tsy internet explorer intsony anefa no ao fa efa mozilla firefox efa volana vitsivitsy.
Efa nanao scann aho fa tsisy fichier infecté mihitsy aloha tao. Dia omaly aho aza niantso orange nanontany fa tsy hitany izay vaha-olana aloha hatramin'izao.
4. mikeh
(
11/03/2009 18:07)
http://www.commentcamarche.net/forum/affich-5373812-mon-pc-redemarre-a-chaque-telechargement