Mitady vehivavy
21. ainaheri
(
22/07/2008 08:31)
Ka zay le eritreritra mandalou kou,....Efa hita ao @ sary rehetra ny sary ,maninn no mbola angatahana indray? :roll: :roll:
23. mbaliana
(
22/07/2008 14:42)
ainaheri> tsy ataotao foan ny ps ka :wink: :-D :-D
asa aloha e... mety ho marina daholo zany fa raha lhl io olona namorona sujet io dia mety tsy nahita ny tiany tao izy dia mi-tenter hafa :roll: :roll... fa le filazan'le olona azy koa ohatry ny mibaiko zany fa tsy fangatahana...
asa aloha e... mety ho marina daholo zany fa raha lhl io olona namorona sujet io dia mety tsy nahita ny tiany tao izy dia mi-tenter hafa :roll: :roll... fa le filazan'le olona azy koa ohatry ny mibaiko zany fa tsy fangatahana...
24. mirianah
(
22/07/2008 14:48)
ainaheri:
Ka zay le eritreritra mandalou kou,....Efa hita ao @ sary rehetra ny sary ,maninn no mbola angatahana indray? :roll: :roll:
ke lé ol tiany ho hita mety tsy mba nametraka sary nagmba !!! :lol:
25. ari.malala
(
22/07/2008 14:51)
:-D :-D :-D de tokony spesifieny nge zany we angatahana i ... (le pseudo io) hametraka sary e! :-D :-D :-D
26. ainaheri
(
22/07/2008 15:12)
mbaliana:
fa le filazan'le olona azy koa ohatry ny mibaiko zany fa tsy fangatahana...
Eo indrindra tsika zao :roll: :-D :lol:
27. mangidy
(
22/07/2008 15:14)
mbaliana:
miombonkevitra tanteraka
:-P
28. brado
(
29/07/2008 07:32)
Ny vevavy izay mitady namana ane tokony hamatraka sary daolo de mba afak misafidy ry zalahy ze mitady namana e!